Uitgaan Alanya

Uitgaan Alanya

Alanya heeft heel wat meer te bieden dan andere typische vakantieplaatsen. Vanuit de plaats Alanya kan er aan diverse activiteiten deelgenomen worden. Op deze pagina wordt een overzicht weergegeven van de meest populaire activiteiten.

Discotheken Alanya

De meeste discotheken van Alanya bevinden zich in de Haven. Dit wordt ook wel het uitgaansparadijs van Alanya genoemd.
In Alanya hoef je geen entreeprijzen te betalen en is de toegang bij elke discotheek gratis.

Discotheek Murphy’s – De Murphy’s is een kleine discotheek welke erg in trek is bij de Nederlandse jongeren. Elke donderdagavond wordt er een Hollandse avond gehouden. De Murphy’s vind je in de haven van Alanya in de zijstraat naast de James Dean bar.

Discotheek Janus – Discotheek Janus is een discotheek welke je kunt vinden in de haven van Alanya. Deze discotheek heeft ook een restaurant waar je lekker kunt eten. Bij discotheek Janus kun je elke avond genieten van top 40 en hiphop muziek.

De James Dean Bar – De James Dean bar behoort tot de mooiste discotheken van Alanya. Elke avond kun je hier uit je dak gaan op top 40 en dance muziek. In deze discotheken komen allerlei nationaliteiten samen. Bezoek ook het VIP gedeelte van de James Dean bar en geniet van rustgevende muziek.

Havana Club – Havana Club is een prachtige discotheek welke je vind in het centrum van Alanya. Deze club bestaat uit drie verdiepingen met elk een eigen muzieksoort. Vanuit de derde verdieping heb je een prachtig uitzicht op zee. In deze discotheek kun je voor twaalf uur goedkoop coctails drinken.

Discotheek Summer Garden – Sumer Garden is een discotheek welke zich buiten de stad Alanya bevind. Dit is de mooiste discotheek van Alanya. Als je binnenkomt loop je tegen een groot aquarium met een paar haaien. Vanuit Alanya gaat er elke avond een openlucht bus naar Summer Garden.

Bistro Bellman – Bistro Bellman is een grote openlucht discotheek welke je vind in de haven van Alanya. Deze discotheek kent twee verdiepingen waar het altijd feest is. Elke avond kun je hier genieten van muziek door de beste deejays van Alanya.

Bars Alanya

Naast grote discotheken vind je in Alanya ook een tal van bars. In deze bars kun je over het algemeen goedkoper alcoholische dranken halen dan in de grote discotheken. In veel bars is het de hele avond happy hour.

Robbin Hood bar – De Robbin Hood bar is een erg populaire bar in Alanya. Deze bar heeft drie verdiepingen waar je kunt genieten van verschillende muziekstijlen. Geniet van het prachtige uitzicht op zee terwijl je helemaal los gaat op de muziek. Deze bar heeft elke avond happy hour.

Bistro Floyd – Bistro Floyd is een Nederlandse bistro welke je vind in het centrum van Alanya. Naast het eten van een heerlijke Nederlandse maaltijd kun je hier ook gezellig aan de bar een coctail drinken. In deze bar komen veelal Nederlanders van alle leeftijden.

Crazy Horse bar – De Crazy Horse bar is een bekende bar welke je kunt vinden in het centrum van Alanya. Deze bar wordt bezocht door veel Nederlanders vanwege de gezellige sfeer. Elke avond kun je hier genieten van top 40 muziek onder het genot van een heerlijke coctail.

De lachende koe bar – De lachende koe bar is een Nederlandse bar welke je vind in het centrum van Alanya. In deze bar wordt veelal Nederlandse muziek gedraaid. In deze bar kun je ook een Nederlands biertje halen. Bezoek deze bar vroeg in de avond en maak gebruik van de happy hour.